Delegering.se 2.0

Av Hans Gustavsson |

Senaste 2 månaderna har vi renoverat och byggt om vår hemsida från grunden och idag kan vi fira att det mesta av jobbet är gjort! De flesta sektionerna finns kvar men har fått ett ansiktslyft. Det som är nytt är:

  • Forum - här kan man ställa frågor om man vill. VI får se hur intresset är och ser fram emot att höra av er.
  • Betygsätt sidor och kurser.
  • Nya kursformat.

Så nu kör vi på som vanligt och kan jobba på att få fram fler roliga och undervisande kunskapstester. 

Trevlig helg!

2023-03-17
annons:

Hans GustavssonHans Gustavsson är sjuksköterska med erfarenhet från arbetsplatser både inom såväl landsting som kommun. Han arbetade som undersköterska/vårdbiträde från 1991 fram tills sjuksköterskeutbildningen.

Sjuksköterskeexamen 1997 och har sedan dess haft nöjet att jobba på olika sjukhus (diverse avdelningar), på sjukhem, inom hemtjänsten och 1177. Delegering och undervisning i delegering har alltid funnits med som ett särskilt intresse. 2019 startade han delegering.se och resultatet ser ni här.

Förutom intresse i undervisning och sjukvård ägnar han sig ständigt åt husrenovering ("Det tar liksom aldrig slut..."), skogsbruk och både hunden Bagira och katten Timjan har en speciell plats i hans hjärta. 

Gift sedan 30 år med Carolina (nått rätt måste han ju göra tydligen) och är far till 4 barn (27, 21, 15 och 12 år gamla). Skogspromenader och karateträning fyller ut resten av tiden när han inte ägnar sig åt delegering.se.